Autism Expertise Center & Academy Sebiha Unal (AECSU-AASU)

center & academy for autism and positive psychology

Opleiding & cursussen

Autisme Expertise Centrum & Academy Sebiha Unal (AECSU-AASU) biedt cursussen aan over de positieve psychologie & autisme.

Naast de gehele opleiding tot Positive Mind Autism (PMA) coach zijn de module (s) ook per onderwerp te volgen. 

Deze lesdagen zijn zowel klassikaal als online.

Met alle module(s) zijn SKJ accreditatie punten te behalen van een totaal van 81 punten (9 per module).

De lessen klassikaal worden in Nederland, België en Turkije naast de autismecentra & academy op diverse locatie(s) gegeven.

In de agenda van de website kunt u de datum & locatie (s) raadplegen. De online lesdagen zijn op elk gewenst tijdstip te volgen thuis of op het werk achter de computer. Er dient alleen een afspraak worden gemaakt voor het live contactmoment aan het einde van de les. Dit contactmoment kan zowel schriftelijk als met beeld.

Inhoudelijk leert u tijdens de cursus op verschillende manieren de door dr. Sebiha Unal ontwikkelde methodiek Positive Mind (PM) als Positive Mind Autism (PMA) coach toe te passen.

Module (s)

De module's die behandeld worden:

autisme & communicatie

autisme & werk

autisme & verslaving

autisme & opvoeding

autisme & psycho-educatie

autisme & sociale relatie

autisme & positieve psychologie

autisme & sexualiteit

autisme & wetenschap

Bij het volgen van de gehele opleiding zijn de extra module (s) gesprekstechnieken en rapporteren van toepassing.

De cursus is bedoeld voor: een ieder die interesse heeft in autisme & positieve psychologie, artsen, wijkteams, orthopedagogen, (GZ & KP) psychologen, psychiaters, jeugd- gezins hulpverleners en andere professionals.

Certificering

Bij een iedere met goed gevolg gevolgde cursus ontvangt u als cursist een certificaat. Na het afronden van alle modules heeft u de opleiding voltooid, waarna u de methodiek mag toepassen en uzelf een Positive Mind Autism (PMA) coach noemen.

Een cursusdag bestaat uit 1 dag en is inclusief lunch, boek en lesmateriaal.

Voor meer informatie en inschrijven neem contact op via het contactformulier U kunt ook een e-mail sturen naar autismeacademy@sebihaunal.com