Autism Expertise Center & Academy Sebiha Unal (AECSU-AASU)

center & academy for autism and positive psychology

Vacature Autisme Coach locatie Dokkum en Groningen

Heb jij affiniteit met mensen met autisme? Ben je positief ingesteld en sta je stevig in je schoenen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team professionals welke opgeleid zijn via onze Autisme Academy (AASU) met SKJ geaccrediteerde cursussen tot Positive Mind Autism Coach (PMAC)?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Autisme Coach

Functieomschrijving

Als Coach binnen het Autisme Expertise Centrum bied je begeleiding volgens de Positive Mind Method aan mensen met autisme op alle leef terreinen en in alle levensfases. Onze begeleiding richt zich op het in eigen kracht zetten van onze cliënten waarbij de positieve denkwijze wordt gehanteerd. Daarnaast richt je je op het versterken van het netwerk van onze cliënten en het ondersteunen van hun omgeving. De nadruk van onze begeleiding ligt vooral op samen doen.

Jouw werkzaamheden

1 op 1 begeleiding geven aan onze cliënten en/of hun omgeving; gericht op zelfstandigheid vergroten, dag structuur, planning, psycho-educatie, scholing, vrijetijdsbesteding, werk etc. Opzetten van begeleidingsplannen en rapporteren.

Wij zoeken

Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij een grote affiniteit heeft met mensen met autisme een positieve instelling heeft. Je beschikt over coaching kwaliteiten, bent zelfstandig en creatief, je kan goed organiseren en bent in staat samen te werken met je collega's binnen het team en met externe relaties en instanties. Je wilt je blijven ontwikkelen en bent enthousiaste een bijdrage te leveren aan ons team. Daarnaast bezit je een HBO werk- en denk niveau.

Wij bieden

Uitstekende, informele werksfeer binnen een enthousiast professioneel team in een dynamische, groeiende organisatie Je wordt vanuit onze Autisme Academy (AASU) opgeleid tot Positive Mind Autism Coach waarbij je om de 6 maanden een opfriscursus krijgt volgens de Positive Mind Method (PMM). Grote zelfstandigheid bij plannen en uitvoeren van het werk.

Salariëring

Tussen €1.900 - €3.000 op basis van 38-urige werkweek

Telefoon: 085-2460302

Voor meer informatie

Neem een kijkje op onze website www.sebihaunal.com

Herken jij jezelf in deze functie en hebben wij jou interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar P&O Autisme Expertise Centrum & Academy (AECSU-AASU) 

e-mail: personeelszakenautismecentrum@sebihaunal.com

 

Stagiair(e) gespecialiseerd pedagogisch medewerker (Dokkum en Groningen)

Voor onze nieuwe locatie van het Autisme Expertise Centrum & Academy (AECSU-AASU) in Dokkum en Groningen hebben wij ruimte voor een stagiaire gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

 

Volg jij de opleiding en ben je op zoek naar een stageplek.

 

Stuur dan een mail met CV en motivatie naar

 

personeelszakenautismecentrum @sebihaunal.com

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*